Vær opmærksom på dig selv i familielivet

Familieliv er en kæmpe gave for mange, men selvom det hele udadtil kan ligne lutter roser og lyserøde skyer med latter og uendelige mængder af kærlighed børn og forældre imellem, kan det indeni alligevel sagtens føles drænende og uoverkommeligt. Er du kommet til det punkt, er det okay at tage en pause.

Tag en eller flere dage ud af kalenderen dedikeret til selvforkælelse

Din kalender er måske propfyldt med fritidsaktiviteter for dine børn og maddage, hvor du er tildelt opgaven at lave aftensmad til hele familien. Selvom du har en partner at deles med det praktiske om, er det ingen garanti for, at du føler, at du har hverken tid eller overskud til at ordne de ting, du burde. Så er det helt i orden at gøre din familie opmærksom på dette og derefter dedikere en eller flere dage til at få ro i hovedet og samle fornyet energi til at kunne melde dig ind i hverdagen med din kære familie igen.

Føler du, at du kommer bagud på nyheder i hverdagslivet, fordi du er nødt til at være 117 andre steder end med næsen i avisen, kan du evt. indimellem tjekke et par nyheder på Odder Netavis, som du finder her. Det behøver du ikke at bo i Odder for, da netavisens målgruppe ikke er afskåret til Odders beboere.

Bliv den bedste udgave af dig selv

Når du er udbrændt og ikke kan overskue hverdagen længere, er det kun okay at trykke på pauseknappen for at genfinde din sædvanlige gnist for livet igen. Det vil nemlig sørge for, at du atter kan blive den bedste version af dig selv, hvilket dem omkring dig også vil værdsætte. Det vil altså både være en lettelse for dit eget vedkommende og for din families. Derfor bør du ikke føle dig skyldig over at prioritere dit mentale helbred en gang imellem.