Gør noget positivt for familielivet i en kedelig tid

Familielivet er utvivlsomt pragtfuldt, selvom det sommetider kan være hårdt at holde styr på børnene. I sådanne tider kan man godt bruge et par gode råd fra andre i samme båd.

Varieret kost til alle måltider

www.madling.dk kan du læse et par fif eller to om familielivet. Du kan læse om apps til at udbetale lommepenge sikker over, eller hvordan man kan håndtere en coronakrise med hjemmeskole. Udover at du får tips, kan bloggen byde på inspirations til alverdens ting. Du kan finde en masse lækre madopskrifter, så aftensmaden kan variere lidt mere. Hvis I derhjemme er ved at være trætte af at køre rundt i de samme fem retter hver uge, fordi flere af jer tenderer til at være lidt kræsne, kan I få en smule gejst ved at opdage nye retter, som I ikke kendte til i forvejen. Man kan ikke leve af aftensmad, så er det morgenmaden, det kniber med idéer til, rummer bloggen også flere relevante bud på brunch- og smoothieopskrifter.

Få kvit og frit evige minder i naturen

Oplevelser er af stor betydning i et sundt barns liv. Det er dog vanskeligt at finde idéer til nye, mindeskabende udflugter og oplevelser i denne tid, hvor nærmest alt er lukket ned. Men fortvivl ej, for man kan sagtens opleve sjove ting, som hverken kræver penge eller en verden fri for corona. Netop disse udflugter har bloggen flere bud på. Bor man ikke tæt på skønne naturområder som Møns Klint eller Vesterhavet, er en god, gammeldags skovtur altså altid en mulighed. Dine børn er højst sandsynligt begejstret for at komme ud af huset uanset hvad. Hvis du og familien trænger til en pause fra hverdagen, men ikke tænker stort nok, skal I bare ind og undersøge. Det er hurtigt og altid rart at vide, hvorhenne man kan søge inspiration.