Find den perfekte gave til din datter

Det er ved at være din datters fødselsdag, og han har sikkert lave en lang ønskeliste med ting hun godt kunne tænke sig. Der står med garanti: En hest, en hund, en bil og hele fætter BRs katalog på ønskelisten. Derfor kan det måske være lidt svært at finde ud af hvad du egentlig skal give hende. En ting er dog sikkert, og det er at det skal være en gave som hun virkelig sætter pris på, og som han virkelig vil blive glad for. Kig med her for at finde inspiration til hvad du kan give til din datter i fødselsdagsgave eller julegave.

Tre gode gaver hun vil sætte pris på

  1. Det bedste Fætter BR kan byde på

Når nu hun har skrevet 30 ting ned fra Fætter BR, kan det være en god ide at udspørge hende om, hvad hun ønsker sig aller mest. Om det er Barbie slottet eller Elsa udklædningstøj, eller noget helt andet. Brug lidt tid og energi på at finde det bedste fra Fætter BR til hene.

  1. En ny telefon

Hvis hun er kommet i den alder, hvor alle hendes veninder har fået en telefon, kan det være det er på tide hun også får en telefon. Hun vil helt sikkert gerne have den nye iPhone 14 til 12.000 kr. Det kan dog være at dette er lidt over budget for dig. Derfor kan du købe en lidt ældre telefon til hende. Køb eventuelt en iPhone 7, med et iPhone 7 cover. iPhone 7 coveret vil hjælpe til at iPhonen holder længere. Du kan få masser af søde iPhone 7 cover.

  1. En oplevelse for livet

En lidt anderledes gave kunne være at give hende en oplevelse. Tag hende eksempelvis med en tur i Legoland og sig til hende at hun må vælge lige det hun vil have fra Legobutikken.