Sådan skaber du den bedste hjemmearbejdsplads

Er du en af de mange mennesker, der igen-igen er hjemsendt fra din arbejdsplads? Corona og restriktionerne har gjort, at vi skulle vænne os til en ny dagligdag. En dagligdag der for mange ikke længere består af at være fysisk på en arbejdsplads. Nu skal de fleste af os i stedet til at vænne os til en hverdag, hvor vi skal arbejde hjemmefra det meste af tiden. Noget der desværre ikke ser ud til at ændre sig, også selvom Coronaen ikke nødvendigvis er her mere.

En helt ny hverdag

Hjemsendelsen har været en omvæltning for os alle. Pludselig har man haft børnene omkring sig, imens man har skulle arbejde. Så på selvsamme tid har man både skulle være mor, der har skulle forsørge nogle unger, og man har skulle have fokus på sine arbejdsopgaver. Noget man i den grad har skulle vænne sig til. Men da det ikke er noget, vi har været vant til, har de fleste af os heller ikke fået skabt ordentlige rammer for det. Mange af os har linet det hele op på køkkenbordet, hvilket også betyder, at man skal rydde sin arbejdsplads frem og tilbage hver eneste dag.

Komfort frem for alt

Det at have sit hjem og arbejdsplads samme sted, er fremtiden for os, men det betyder også, at man skal sørge for at få bedste rammer for det. Det er nemlig ikke særlig godt for ens ydeevne, at man både arbejder og ”slapper af” det samme sted. Derfor er køkkenbordet ikke en god løsning. I stedet skal du have skabt dig et behageligt område, hvor du kan arbejde med fuld koncentration, og hvor du ikke skal flytte alle dine ting væk. Dette kan du med hæve sænkeborde, som du kan indstille sådan, at den er komfortabel til lige præcis dig. Så er det pludselig lige så behageligt som at være på arbejdspladsen.