Kombinér din og din partners stil i indretningen

Når man flytter ind med en partner, er det en stor omvæltning, fordi man ikke før har prøvet at skulle dele et hjem med et menneske, man ikke har boet med hele livet. Der kan opstå nogle konflikter og mindre kontroverser og uenigheder omkring indretningen, men der er måder at imødekomme hinanden på.

Lyt til hinanden, og find inspiration hos andre

Det vigtigste i et parforhold er kommunikation. Hvis I glemmer at kommunikere jeres ønsker og behov til hinanden, vil I ikke kunne forvente, at de bliver imødekommet. Det er dog også væsentligt, at du ikke blot sikrer dig at blive hørt af din partner, men at du samtidig også lytter til dem. På den måde føler I jer begge tilpas med dialogen omkring de ting, I ikke nødvendigvis kan danne konsensus om fra start.

Har I venner eller bekendte, kan I desuden søge inspiration i deres tilgang til at løse udfordringerne med forskelligartede indretningsstile, hvis der er noget på den front, I kan bruge. I pauserne fra indretningssamtalerne, kan I i øvrigt muligvis finde det interessant at besøge Randers netavis her. Det vil I kunne, uanset om I er fra Randers eller en by fjernt fra Randers, for netavisen omhandler hele Danmark.

Find neutrale kompromiser

Er det for eksempel badeværelset, I er meget uenige om, kan et neutralt kompromis være den eneste løsning. Det er et rum, som I begge bruger hver dag, og derfor betyder det noget, at I kan føle jer hjemme i det. Vil du have mønstrede fliser imod din partner ønske, og synes han/hun, at de skal være meget større, end du mener, kan I vælge, at I begge får jeres vilje – selvom det ikke bliver præcis, som du ville det, er det, der betyder mest, at jeres forhold er intakt, og at der er plads til forskellighederne.