Mangler du inspiration til møbler i stuen? – Kig med her

Stuen skal være et hyggeligt at være i, derfor er indretningen vigtig. Man skal føle sig tilpas og komfortabel i rummet. Til en stue hører en sofa, en lænestol, et sofabord og et tv-bord selvfølgelig til. Der er dog en række ting, du kan tilføje til stuen, for at give den lidt ekstra. Det kan være pynte ting og andre små møbler. Det kan for eksempel være et sidebord.

Hvorfor vælge et sidebord?

Et lille bord ved siden af sofaen eller lænestolen er en fin lille detalje, hvor man kan sætte kaffekoppen eller bogen, man er i gang med. De findes i mange modeller, der er lavet af forskellige materialer. Du kan for eksempel købe et i marmor eller træ, alt efter hvad der passer bedst, til indretningen i din stue. De kan også fås i forskellige størrelser, så de ikke fylder så meget. De fås også i forskellige prisklasser, så du behøves ikke at give en formue, for et flot bord. At sætte pynteting på et sidebord, er også en god ide. Det kan være en vase med blomster eller fyrfadsstager, det er op til dig. Sideborde kan også bruges i andre rum. Det kan også være et fint møbel at bruge til indretningen i soveværelset.

Skab en rød tråd

At have en rød tråd i indretningen af stuen, er en god ide. Det vil sige at indretningen har et tema, hvor møblerne passer dertil. Det kan for eksempel være skandinavisk og minimalistisk. Afdæmpede farver vil passe dertil, derfor vil det være en god ide at købe møblerne i den farvetone. Det ideelle for stuen er en sofa, et sofabord og et tv-bord. Derefter kan du købe sidebord, lamper og pyntegenstande. Så for at skabe en pæn stue, er det en god ide at have en rød tråd i indretningen.