Sådan kan du få mere glæde i hverdagen

Har du også hørt ordsproget ”vores venner er den familie, vi selv har valgt” før? Og selvom det ikke er et af de ordsprog, vi bruger allermest i vores hverdag, så er der faktisk noget om. For rigtig mange mennesker er det nemlig sådan, at man har et tættere forhold til sine venner, end man har til sin familie. Og for mange mennesker er det sådan, at der er nogle ting, man hellere vil dele med sine venner end med sin familie. Det er ganske naturligt. Det betyder også bare, at vi i den grad skal pleje vores forhold til vores venner.

Find tid til vennerne

De fleste af os lever en meget travl hverdag. En hverdag, hvor det kan være svært at finde tid og måske endda overskud til vennerne. Der er fuld fart frem med arbejde og måske også børn, så når der endelig er 5 minutter fri, vil man bare bruge dem på sofaen. Men faktisk er dette ikke nødvendigvis den bedste løsning for os. Det kan godt være en god idé nogle gange at tvinge os selv til at finde tid og overskud til vores venner. Finde tid til en hyggeaften med kvalitetstid med vennerne.

Frakobling skaber glæde

For at bringe fornyet overskud og energi til vores travle hverdag, har vi brug for at koble fra. Vi har brug for, der sker noget, men hvor vi samtidig kan slappe af. Og hvad er en bedre måde at gøre det på, end hvad at samle dine nærmeste venner til en lækker middag med god vin? Men er man ikke den største vinkender, kan det godt være svært lige at overskue, hvad man skal byde sine gæster på. Men faktisk findes der nogle steder, hvor du kan finde en masse gode vin med mere, og samtidig se, hvad de er gode til. DET skaber glæde.