Døjer du med allergier?

Det kan simpelthen være så træls, når man døjer med diverse allergier. For det første, fordi det klør og er irriterende, men også fordi det kan være virkelig svært at finde produkter, som ikke er allergifremkaldende. Men på NulAllergi.dk kan du faktisk nemt finde allergivenlige produkter – de sælger nemlig ikke andet.

På siden kan du derfor nemt finde alt til din normale skønhedsrutine, som er helt uden allergener. NulAllergi sælger nemlig kun produkter, der er AllergyCertified, så de har ikke andet på deres hjemmeside. Du kan derfor nemt gå ind under deres forskellige kategorier som hårpleje, makeup, hudpleje og solcremer og finde helt fantastiske produkter, hvor du ikke behøver at bekymre dig om allergiske reaktioner.

Under hudpleje finder du alt til dit ansigt og din krop, samt ekstra til børn og babyer. Her findes et hav af forskellige brands, som har lavet allergivenlige produkter. Du kan derfor finde forskellige brands og produkter, der har lavet allergifrie produkter til du bruger hver dag på dit ansigt – samt alt det ekstra som for eksempel ansigtsmasker – og alt du skal bruge til din krop, både body wash, olie og creme. Du er derfor sikret den lækreste hud, uden at skulle bekymre dig om at udvikle allergier af produkterne. Samtidig kan du beskytte din hud med diverse solcremer, som igen er allergivenlige, så du kan bevæge dig i solen med god samvittighed.

Makeup er der også i massevis på NulAllergi. Blandt andet danske mærker som Nilens Jord og Sandstone har lavet AllergyCertified produkter, som kan give dig de flotteste makeup looks – så handler det bare om at øve sig. Foundation, concealer, pudder, blush, bronzer, highlighter, øjenskygge, eyeliner og mascara findes i massevis. Du har derfor rigtig mange muligheder for at lægge dine makeup looks uden at skulle bekymre dig om allergiske reaktioner i ansigtet – der er simpelthen ikke noget værre end et hævet, rødt og irriteret ansigt, fordi man har fået en allergisk reaktion.

Så er der hårpleje, som inkluderer vask og styling af håret. NulAllergi har samlet forskellige shampoos, balsams og hårkure, så du kan få det lækreste og blødeste hår. Samtidig har de også olier, serummer, voks, mousse og meget mere, så du kan style dit hår som du har lyst til. Din hovedbund vil takke dig for at vælge produkter til håret uden diverse allergifremkaldende stoffer.

Tag endelig et kig på deres hjemmeside!