Den korteste vej til drømmesmilet går gennem tandlægen

Man siger at smilet er den korteste vej mellem mennesker – og smilet har også stor betydning for førstehåndsindtrykket. Hvis man dog ikke er glad for sine tænder, så har man en tendens til at smile en del mindre end andre – og naturligvis også smile uden tænderne. Det giver et mere tilbageholdt smil, som i mange tilfælde kan misforstås. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre, hvis du er ked af dine tænder. Vi har her samlet tre behandlinger hos tandlægen, som kan få smilet frem på dine læber igen.

Tandblegning

Gule tænder er en meget almindelig ting, og det er altså ikke nødvendigvis – selvom det måske kan ligne det – et tegn på dårlig mundhygiejne. Gule tænder kan forekomme helt naturligt hos nogle mennesker, især ældre mennesker, og så er det også noget, der sker, når du f.eks. drikker meget kaffe, te eller spiser f.eks. bær. Uanset om det kommer med alderen eller sker på grund af de fødevarer, du indtager, så er det dog et problem, som er nemt at fikse med en tandblegning hos tandlægen. Du kan enten få selve behandlingen foretaget hos tandlægen eller købe et tandblegningskit hos tandlægen for at få et smukt, hvidt smil.

Tandretning

Mange går rundt med lidt skæve tænder – enten fordi børnetandlægen ikke har vurderet, at der var behov for bøjler eller simpelthen fordi tænderne er blevet skævere og skævere med årene. Det er dog også et problem, som kan løses hos tandlægen – men bare rolig, du skal ikke tage dig til takke med de klassiske togskinner mere. Du kan nemlig i dag få fremstillet en usynlig bøjle, som løbende skiftes ud, indtil du har det smil, du altid har drømt om.

Æstetiske fyldninger

Alle smil er forskellige, og derfor er det heller ikke mærkeligt, at nogle render rundt med enkelte tænder, der er kortere end andre eller med et stort mellemrum mellem enkelte tænder. Det er dog også et problem, der nemt kan løses med æstetiske fyldninger. En æstetisk fyldning går ud på at fylde ”tomrummet” ud, så man ikke kan se på dit smil at én tand er kortere end de andre eller du mangler en tand et sted.

Leder du efter en tandlæge, der kan hjælpe dig med enten tandblegning, tandretning eller æstetiske fyldninger? Kontakt Nord-smil her: https://www.nord-smil.dk/. Nord-Smil har afdelinger rundt omkring i landet, så du kan helt sikkert finde en klinik tæt på dig. Nord-Smil er en yderst kompetent tandklinik med de billigste priser på markedet.