Bruger du tiden for dig selv fornuftigt?

Uanset hvor glad du er for dine venner, dine børn eller resten af din familie, er det helt klart også fantastisk, når du endelig har lidt tid for dig selv. Alt efter hvor du er i dit liv, kan det være meget forskelligt, hvor meget tid du faktisk har for dig selv. Er du f.eks. mor til et par små børn, kan det nok ikke forventes at være særligt lang tid. Derfor gælder det om at bruge tiden rigtigt, når chancen endelig byder sig.

Kom helt ned i tempo

I en meget travl hverdag gælder det om at tage alle de chancer, du får for at slappe helt af. Det er svært at få slappet helt af, når der er børn, der løber rundt omkring dig, eller familie der hele tiden skal underholdes. Får du ikke slappet helt af, når du er alene, kan det godt være svært at få det gjort – og det kan hurtigt blive begyndelsen på et stressforløb.

Det er forskelligt, hvordan vi foretrækker at slappe af. Her kan du bl.a. få mere info om adgangen til online lydbøger, hvis det lyder som en måde, hvorpå du kan komme helt ned i gear.

Gør noget godt for dig selv

Det er også helt okay, hvis du har lyst til at forkæle dig selv lidt, når du har tid til dig selv. En hård hverdag kan godt slide på gejsten, og derfor kan det faktisk være helt sundt at gøre noget lækkert for dig selv en gang imellem, som du ellers ikke normalt har tid til. Det kan f.eks. være at tage en tur på spa eller blot at få en afslappende massage.

Det kan også være, at du er typen, der forkæler dig selv materielt – så er det måske en tur i byens butikker, der venter dig forude.