Sport tights til kvinder

Mange vil gerne være mere aktive i deres hverdag, og bruge mere tid på at bevæge kroppen, og have mere fokus på deres helbred. Når man gerne vil være mere aktiv har man brug for den rigtige beklædning. Beklædning har stor betydning for hvordan man bevæger sig, og den rette beklædning kan gøre det mere komfortabelt at træne. Især hvis man gerne vil i træningscenteret.

Mange kvinder kender til det at deres sport tights er gennemsigtige, hvilket kan gøre det ubehageligt at tage ud at træne, fordi folk kan se det hele. Dette holder mange kvinder tilbage fra at tage ud af træne, men dette burde ikke være nødvendigt, og det er det ikke længere. Det er nu muligt at finde komfortable, squatsikre sport tights, som også har den helt rigtige pasform.

Squatsikre træning tights

Mange kvinder, hvis ikke alle, har oplevet at deres trænings tights er gennemsigtige, hvilket både er super træls, men også for mange en ubehagelig oplevelse, da man ikke ønsker at folk kan se det hele, når man er ude og træne. Derfor er mange kvinder på udkig efter de helt perfekte squatsikre tights, hvor man ikke kan se noget.

EYDAs sport tights er 100% gennemsigtige, så hvis du leder efter trænings tights, så er disse noget for dig. Deres tights er alle sammen squattestet, for at være sikker på at de ikke er gennemsigtige, men også at de sidder korrekt. Der er derfor ingen bekymring om gennemsigtighed ved disse tights, og så sidder de behageligt, og derudover kravler de heller ikke op. EYDAs trænings tights er derfor et fantastisk valg til alle kvinder, som leder efter komfortable og ikke gennemsigtige sport tights.

Sport tights med den helt rigtige pasform

Et andet problem mange kvinder oplever, når de skal finde sport tights, er at de ikke sidder korrekt. Enten sidder de for løst i livet, og derfor glider de ned. Eller kravler de op konstant, så man skal hele tiden trække dem ned. En stor grund til dette er, at mange designere skaber tights til en kropsform, hvilket gør at mange ikke har muligheden for at finde noget der passer ordentligt.

EYDAs trænings tights er designet med mange forskellige kropsforme i fokus. Dette betyder at du her kan finde forskellige pasformer, forskellige måder hvorpå de er syet. Der kan findes tights med eller uden elastisk, med eller uden syninger. Når det kommer til EYDAs tights så er der noget for alle kropsformer.