Er du træt af de ”almindelige” former for træning?

Snakker vi om ”almindelige” træningsformer, vil de fleste nok tænke på løb, cykling eller styrketræning. Disse er gode til forskellige ting, men de kan også blive kedelige i længden. Derfor kan du prøve alternative træningsformer, som måske giver dig motivation til at komme i gang – og du kommer måske til at synes, at det er sjovt at træne. Mangler du træningstøj til noget af dette, kan du med fordel kigge på FUSION, som har meget forskelligt træningstøj, som kan bruges til mange forskellige træningsformer.

Er du ved at være godt træt af de almindelige former for træning, som alle laver? Så kommer der her en guide til andre træningsformer, du kan prøve.

Aerial hoops eller aerial yoga
Aerial hoops og aerial yoga er i bund og grund yndefulde akrobatøvelser i luften. Ved aerial hoops foregår det i en ring, mens det ved aerial yoga foregår med et stykke stof. Ved aerial hoops træner du balance, styrke, teknik og smidighed. Ved aerial yoga træner du også styrke og smidighed, mens det samtidig er en afstressende træningsform ligesom yoga.

Jumping fitness
Jumping fitness er en virkelig sjov form for træning, hvis man var/er helt vild med at hoppe på trampolin. Ved jumping fitness hopper man på specielt udviklede, små træningstrampoliner. Var du helt vild med at hoppe på trampolin som barn, og synes du stadig, det er sjovt, så kunne dette være noget for dig. Ved jumping fitness får du konditionstræning og udholdenhedstræning, samtidig med at du øger din lungekapacitet.

Stand up paddle
Stand up paddeling er også blevet meget populært. Her står du på et form for surfbræt og padler afsted med en åre. Er dette noget, du vil forsøge dig med, kan det være en god ide at tage et introkursus først. Du kan med garanti google dig frem til et introkursus tæt på dig. Ved stand up paddle træner du balance, kondition og udholdenhed.

Aquajogging
Dette er for dem, der godt kan lide at træne i vand, men er træt af almindelig svømning. Aquajogging er ligesom navnet lyder løbetræning i vand. Træningen er baseret på løb, gang og spring. Denne form for træning kræver mere energi i vand end det gør på land. Samtidig er træningen også mindre belastende for kroppen.