Du kan sikre din mobilitet i skuldre og arme med stærke biceps!

Du har brug for dine arme hele livet – og du har brug for stærke arme. Du bruger dem hver dag – uanset om du arbejder på kontor, eller har et mere fysisk arbejde. Men der skal styrke i dem for at du kan blive ved med at bruge dem, og undgå problemer i skuldre, albuer, håndled og fingre.

Du skal træne biceps for dit velvære og dit helbred. Men altså – måske træner du også for at blive lækker på stranden. Der er en særlig status forbundet med at have stærke, markerede biceps, og det er også fuldstændig i orden at stræbe efter det; alt hvad der kan hjælpe din motivation.

Hold styrke og smidighed i arme og skuldre ved lige

Hvis du er klar på at komme i gang med biceps øvelser, er det en god ide at starte med at træne sammen med en personlig træner. Det er en professionel, der kan vejlede dig i, hvordan du skal træne, så du opnår de resultater, som du ønsker – og det kan også være en, som du kan træne sammen med, indtil træningen er blevet en vane for dig.

For biceps øvelser er vigtige! For stærke biceps giver støtte til skulder- og albueleddene, så du fastholder din evne til jævn og effektiv bevægelse af dine arme. Du vil også blive stærkere, så du bedre bliver i stand til at løfte og bære tunge genstande.

Og ved at du bliver stærk gennem biceps øvelser, reducerer du risikoen for skader i skulder og albuer.

Gode guns giver selvtillid!

Måske er du er allerede begyndt at mærke problemerne i armene, som kontorarbejdere mærker: Ondt i albuer og nakke – og måske musearm. Det kan være, at du har prøvet at få tennisalbue? Disse ting er de første tegn på, at du bør træne og passe bedre på dig selv.

Så kom i gang med det samme. Og tænk samtidig på, at gode biceps giver god selvtillid!

Hvis du spørger enhver fitness-gænger, hvilken kropsdel de er mest optaget af, er veltrænet, vil svaret højst sandsynligt være biceps. Store, stærke, definerede biceps er indbegrebet af fitness og ser godt ud både i og uden for tøjet. De er også et tegn på styrke, hvilket er grunden til, at mange mennesker søger at opnå dem.