Tips til at holde en girlsnight filmaften

Mange film viser scener, hvor veninder mødes til en ”sleepover”, hvor der bliver hygget med film, popkorn og lignende. Dette kan godt virke lidt kedeligt, hvis man er i slut 20’erne. Du kan derfor lave den hyggeligste girlsnight med filmaften i stedet. Denne artikel kommer med tips til dette.

Skal det være en form for filmaften, så er filmene selvfølgelig vigtige. Find de bedste tøsefilm, som Legally Blonde, Burlesque, Grease, Clueless, Coyote Ugly eller lignende. Det kommer helt an på, hvilke film I godt kan lide at se.

Girlsnight omfavner farven pink – alt skal være pink. Du kan derfor finde mange forskellige festartikler i pink, som balloner, bannere, blomster og meget mere. Det skal pyntes op, så det skriger tøse-fest! Det kan også være, du kan finde popcorn spande, små skåle til slik og lignende i pink.

Pink snacks og drikkevarer er også ret nemme at finde. Lav en bland-selv-slik station, hvor man selv kan tage, hvad man vil have. Lyserøde muffins, frugt, macarons – lyserøde snacks er der mange af, eller kan der laves mange af. Pink drinks kan også laves ret nemt – om de skal være alkoholiske eller ej. Pink lemonade kan bruges til mange forskellige drinks. Så længe det den blandes op med ikke er for farvet, så får du en lyserød drink. Derudover findes der sirupper i lyserød, som nemt kan farve dine drinks også. Derudover kan du også altid servere rosé, hvis I er til vin.

Der skal også emme af hygge, så lav et område foran fjernsynet, som du fylder med madrasser, dyner, puder og tæpper. Derudover vil masser af hyggelige lys, som stearinlys og lyskæder, også sætte gang i den hyggelige stemning.

Udover at se film til jeres girlsnight, kan I også have dansefest, hvor I danser til musik – eller synger karaoke. I kan også lave noget wellness, som ansigtsmasker, fodbad, neglelak og lignedne.

Der er mange muligheder for at have en helt fantastisk og hyggelig aften med alle dine veninder. Det vigtigste er bare, at I hygger jer sammen.