Sol, sol kom igen

Hører du til dem, der egentlig havde satset på en sommer ligesom hedebølgen i 2018? Så er du nok lidt skuffet lige for øjeblikket. Vejret har indtil videre vist sig som typisk dansk sommervejr med ustadige temperaturer. Regnbyger og solskin veksler uafladeligt, måske lige afbrudt af et regulært skybrud. Vejrudsigten studeres indgående op til planlagte udendørsarrangementer og det er lige til at få dårlige nerver, hvis en havefest er i kalenderen.

Men bare rolig – der er hjælp at hente. Du kan stadig nå at få sol og varme.

Sydens sol

Få ro i sjælen og få bestilt en rejse til varmere himmelstrøg. På Corendon.dk får du en overskuelig guide og altid laveste prisgaranti.

Du vælger blot, hvor du vil rejse fra og hvor du vil hen – så er du i gang. Du kan definere de søgekriterier, der har betydning for dig, fx beliggenhed, pris, mulighed for forplejning, osv. osv. Du vælger selv, hvor meget du vil indsnævre dit søgefelt. Jo mere fleksibel man er, f.eks. i forhold til rejsetidspunkt, des flere valgmuligheder er der. Det siger næsten sig selv. Men i nogle situationer er det jo kun en specifik uge, man har mulighed for at rejse i og så er det den, du vælger. Så er det måske ikke så afgørende, om du kommer til f.eks. Spanien eller Bulgarien og på denne måde, er der alligevel en del fleksibilitet at arbejde med, hvilket kan have stor betydning for prisen.

Corendon

Det er værd at fortælle, at Corendon er et helt nyt dansk rejsebureau. Corendon har også sit eget flyselskab, hvilket er medvirkende til, at Corondon kan tilbyde meget fordelagtige og konkurrencedygtige priser. Corendon har over 20 års erfaring i rejsebranchen med base i Holland, så man skal ikke lade sig afskrække af, at der er tale om en ny aktør på det danske marked. Der er tale om en særdeles seriøs rejsepartner, hvilket den støt stigende udvikling i Holland vidner om.

Solgaranti

Ovenpå 2 år, hvor Coronapandemien har sat en bremser for alle folks rejseplaner, er der nok hos de fleste ekstra stor rejselyst i år. Og det manglende sommervejr gør ikke ligefrem lysten mindre. Vores krop har brug for sol, varme og afslapning. Det er ganske enkelt balsam for krop og sjæl. Rigtig mange forbinder sommer med strandture, shorts, kolde drinks og is, hvilket til fulde kan opfyldes under sydens sol. Det er bare med at komme afsted.