Brug tid sammen med pigerne – sådan får I den bedste aften

Vodkadrink

Som voksen lever man et travlt og hektisk liv propfyldt med uddannelse, arbejde og måske endda børn. Derfor kan det være en stor udfordring at finde tid til veninderne i hverdagen. Men det er vigtigt at stresse af og bruge tid med sine veninder i ny og næ. Læs videre her, og få idéer til, hvad du kan lave med venindegruppen, når I finder en dag, hvor I alle kan samles.

Tag en hjemmeaften

Har I brug for stille og rolig aften fuld af afslapning, kvalitetstid, nærvær og hygge, kan du med fordel invitere pigerne hjem til dig. Her har du gode muligheder for at skabe de bedste rammer! Du kan for eksempel selv stå for mad og drinks og virkelig forkæle veninderne.

Prøv eksempelvis at lave drinks med vodka for at garantere gode smagsoplevelser. Vodka er kendt for sin neutrale og bløde smag, og derfor er den netop genial til cocktails. Den neutrale smag gør nemlig, at andre smagsnuancer kan træde frem. Vodka indgår i en lang række cocktails, som eksempelvis Harvey Wallbanger, Sea Breeze, Sex on the Beach, Moscow Mule og Black Russian.

Du kan nemt selv lave en Harvey Wallbanger ved at tage 4 cl vodka og hælde den i et highball-glas med isterninger. Så hælder du appelsinjuice i, til glasset er fyldt. Til sidst hælder du lidt Galliano på toppen. En Black Russian er meget simpel, og du laver den ved at tage 4 cl vodka og 2 cl Kahlua og hælde disse i et rocks-glas fyldt med isterninger. Vil du gerne lave en Sea Breeze, skal du tage 4 cl vodka, 6 cl tranebærjuice og 4 cl grapejuice. Vodka og tranebærjuice kommer du i et highball-glas fyldt med isterninger. Til sidst hælder du langsomt grapejuice ovenpå, så det flyder på toppen.

Vodkadrinks går godt sammen med mad. De passer for eksempel særlig godt til stærkt, fed eller røget mad, fordi vodka er sart i smagen og derfor balancerer de kraftige smage i maden. Black Russian kan I med fordel nyde sammen med en dessert.

Tag veninderne på date

Er I typerne, som elsker at være aktive og tage ud for at opleve forskellige ting sammen? Eller vil I gerne prøve noget andet end at sidde i sofaen og se Netflix? Så er det oplagt at invitere veninderne ud på en aktiv, oplevelsesrig date, som I kan afslutte med et besøg på jeres favoritrestaurant. I kan for eksempel tage ud at bowle eller tage til zumba.

Tag til koncert

Koncerter er magiske og har evnen til at give en følelse af lykke og eufori. Elsker I musik og at tage til koncert? Så er koncert en oplagt aktivitet, hvor I kan lade jer rive med af musikken og får mulighed for at hoppe og synge med på jeres yndlingssange så højt, som I overhovedet kan. Til en koncert kan I virkelig nyde god musik med hinanden og glemme tid og sted. Koncerter garanterer også højt humør, masser af energi og det bedste er, at I kan bonde over jeres favoritkunstner eller band.