Kvinde – forkæl dig selv

Uanset om du er single eller i et forhold, så er det vigtigt at du tænker på dig selv. Ikke bare tænker på dig selv, men rent faktisk gør noget for dig selv. De fleste kvinder har et indbygget pleje-gen, som gør at de næste altid tænker på andre før sig selv. De ordner, passer og plejer, børn, partner og hund. De gør det uden at tænke over det og oftest uden at forvente noget til gengæld. Derfor er det ekstra vigtigt, som kvinde, at passe rigtig godt på sig selv, tænke på sig selv og forkæle sig selv.

Det er kun dig selv, der kender dine behov

Kvinder har tendens til at være dem der tager sig af alle andre. Om det er genetik eller socialisering findes der ikke noget definitivt svar på, sådan er det bare. Fordi det er sådan, kan det være svært for andre at se dine behov. Kvinder der altid stiller sig selv som nummer to, bliver også opfattet sådan af andre.

Partner, børn, hund eller arbejdsgiver, alle ser de kvinden som gerne vil give dem det de har brug for, uden at stille spørgsmålstegn ved om kvinden måske også har brug for noget. Derfor er det super vigtigt at du som kvinde, dels gør opmærksom på at du også har behov, men også at du bare gør noget selv. Det er i sidste ende kun dig selv der kender dine behov.

Forkæl dig selv med lækre ting

Køb et lækkert smykke https://www.henrikorsnes.dk/ til dig selv. lad være med at kigge på bankkontoen eller på prisen af smykket. Vælg det smukkeste du kan finde og forær det til dig selv. køb den dyre vin du godt kan lide, også selv om det ikke er andres favorit. Lad være med at købe den billige chokolade i supermarkedet.

Køb den lækre chokolade som du kun har nydt gennem butiksruden, eller købt som gave til andre. Gå tur i gågaden og lad dig friste. Køb en lækker ulden sweater i din yndlingsfarve, også selv om den slet ikke passer til din øvrige garderobe og i øvrigt er alt for dyr.

Forkæl dig selv med tid, kun til dig

Hiv dage ud af kalenderen. Fortæl dine omgivelser at du er indisponibel. Sluk din mobiltelefon, eller lad den blive derhjemme. Hop på cyklen og fræs derudaf, som om der ikke fandtes en dag i morgen. Lad din cykel bestemme om den vil i skoven eller på cafe i indre by. Slip tøjlerne og brug din tid på dig selv og på lige præcis det du har lyst til. Gå til frisør og giv den gas. Giv dig selv lov til at få den helt store tur, med vask, klip, øjenbryn, vipper og hele baduljen.

Pas på dig selv, tænk på dig selv og frem for alt forkæl dig selv. Gør det alt sammen uden at få dårlig samvittighed. Du er der for alle andre, så du har ret til også at være der for dig selv.