Opgrader dit neglegame

negle builder gel

Det kan ikke siges nok gange, hvor vigtigt det er at have flotte og velplejede negle! Ens hænder er ens præsentation til verden, og hvis man har flossede, ned-bidte eller uplejede negle, så er det helt sikkert noget folk vil ligge mærke til.

Desværre, så anses uplejede negle som dovenskab eller som sjusket, og sådan noget kan godt have indvirkning på hvordan andre mennesker ser en. Det er derfor super vigtigt at passe godt på sine negle, så man altid kan fremstå præsentabel.

Invester i ordentlige negleting

Du har formentlig brugt neglelak i mange år, og ved at det allerede skaller af efter to dage. Man bliver så irriteret, for at ligge neglelak kan være et ekstremt tidskrævende projekt, der sjældent er særlig interessant. Du kan derfor med fordel investerer i en UV-lampe og noget shellack som en start. Det behøver ikke være mere kompliceret end det! Når du er tryg ved det, kan du eventuelt begynde at lege med akryl eller gel, så dine negle holder i ugevis.

Køb builder-gel

Negle er ofte rigtig skrøbelige, og har brug for noget der styrker dem. Hvis du allerede har en UV-lampe, så er det en rigtig god idé at købe builder gel og bruge det som base coat. Builder gel er med til at gøre dine negle op med 30 gange stærkere, hvilket betyder, at de ikke vil knække, flosse eller andet hele tiden.

Det er især godt til folk der har rigtig tynde negle eller folk der har bidt negle i mange år, som ønsker at stoppe. Neglebidere har nemlig enormt skrøbelige negle, og det vil derfor være en god ide at bruge builder-gel.

Få en god negleolie

En god måde at passe sine negle på, at ved at ligge et lag olie inden sengetid. Der findes et hav af rigtige gode negleolier, så det er bare om at prøve sig frem. Negleolie gør, at dine negle bliver stærkere, din hud om neglen healer, og din negl gror hurtigere. Forstil dig at din negl er lidt ligesom en gren.

Hvis en gren ikke får fugt kan den ikke blive stærk, og den bliver derfor tør, og knækker meget hurtigere. Er den derimod fyldt med fugt, så er den stærk og flot, og har rigtig svært ved at knække. Du kan derfor med fordel benytte en negleolie, så dine negle ikke knækker.