Har du brug for et helt nyt look?

Alle kender det med at være komfortabel med et bestemt look. Det kan være man har gået efter de samme farver i flere år. Det kan være at man bare har gået efter ting, der ligner det man ellers har, fordi det er komfortabelt, og man ved at det ser godt ud. Dog kan dette godt blive kedeligt i længden, og man kan godt komme til at stå med den fornemmelse at man bare har brug for at noget ændrer sig.

Det kan være at du er kommet i denne situation, men du er ikke sikker på hvad du skal gøre. Eller hvilke ændringer du har brug for, du ved bare at der skal ændre et eller andet.

Leg rundt med forskellige tasker

Hvis du bare gerne vil ændre lidt i din stil, men ikke helt klar til den store ændring, da du ikke er helt sikker på hvad du vil have. Eller stadig er utryg ved tanken om at træde ud af din komfort zone, så kan det være en idé at lege rundt med nogle tasker. Dette er en lille og simpel ting du kan gøre for at afprøve nogle nye ting, og lege med tanken om at ændre din stil lidt.

Der findes mange forskellige typer af tasker, og mange forskellige størrelser og farver. En DAY bag er et fantastisk valg, hvis du gerne vil ændre dit look lidt. De er praktiske, ser godt ud, og så kommer de i mange forskellige farver, og flere størrelser, så du kan selv vælge, hvor meget du gerne vil lege med dit look.

Udfordre din komfortzone og prøv med nogle farver

Det kan også være at du er klar til at udfordre din komfort zone helt, og derfor er villig til at afprøve nogle nye ting, som du normalt ikke ville gå for. Noget du nemt og hurtigt kan gøre er at kigge på at købe nogle farver, som du normalt ville undgå.

Hvis du går meget klædt i sort, så kan du kigge på nogle mere intense farver, så som lyserød, gul eller måske endda blå. Det kan også være at du normalt går i nogle intense farver, så kan det være en idé at kigge på nogle andre mere neutrale farver. For eksempel brun, grå eller sort. Det gælder bare om at afprøve noget nyt, og udfordre din komfort zone.