Giv din stil mere kant med disse tips

Vil du gerne give din stil mere kant? Det kan være, at du synes, at du er begyndt at klæde dig lidt for kedeligt på, eller måske trænger du bare til forandring. Der kan være flere grunde til, hvorfor du gerne vil give din stil mere kant. Læs med videre her og find flere gode råd til, hvordan du kan gøre dette.

Gør brug af diverse accessories 

Accessories kan uden tvivl tilføre mere kant til et outfit. Du behøver altså ikke at gå ud og investere i en helt ny garderobe, hvis du ikke har lyst til det. I stedet kan du prøve at købe nye accessories eller gøre brug af accessories, som du allerede har derhjemme. 

Det kan være, at du har unikke halskæder i din smykkesamling eller smarte ringe, som du aldrig har gjort brug af. I så fald er det værd at prøve dette af. Du kan også prøve at tage et par rå støvler til kvinder på, da det kan give dit look lidt attitude.

Prøv at vælge andre farver eller leg med mønstre

Hvis du altid går i de samme neutrale farver, er det oplagt at prøve at vælge tøj i andre farver. Du kan ydermere lege med diverse mønstre, hvis du har mod på det. Iøjnefaldende farver og spændende mønstre er også ting, der kan være med til at tilføre noget kant til dit look. Vælger du tøj i mere iøjnefaldende farver, kan det være en fordel at gå efter tøj med klassiske snit.