Hvad er dit statement piece?

Udtrykker du dig igennem dit tøjvalg og din personlige stil? Elsker du at udvælge den helt rigtige halskæde, der gør hele forskellen for dit look? Dit #OOTD har ofte en indflydelse på din selvtillid. Derfor er det så vigtigt, at man føler sig tilpas i det tøj man vælger. De fleste har nok en alsidig garderobe, hvor de fleste stykker tøj kan bruges i en række forskellige sammenhænge. Men det er altid fedt at have et statement piece, der sætter tonen for resten af påklædningen. Her vil vi gennemgå nogle must-have statement pieces til din garderobe.

En professionel påklædning behøver ikke være grå og kedelig. Spice den op med en farvet blazer. Er blomstermønster, skotsktern eller et oversized fit den vej du vil gå?

Accessories er påklædningens bedste ven. Du kan hurtigt forvandle et basalt set hverdagstøj til et look der er date-værdigt. Forsøg med øreringe, et tørklæde eller en hat til de lidt mere vovede. Her er der masser af muligheder. Kun fantasien sætter grænser.

Giv din påklædning et pift ved at vælge de farvede bukser eller måske en nederdel med et fedt mønster. Selv en basic T-shirt ser jo fantastisk ud sammen med et par farvede habitbukser eller en maxi nederdel. Når rammerne er basale og nedtonede, kan du giver den gas med dit statement piece.

Vesten har også vundet indtog igen – og det kan man jo enten være glad for eller undre sig over. Her behøver du heller ikke gå den sikre vej med standard grå eller sort. Vælg din yndlingsfarve eller gå all-in med det fremtrædende frugtmønster.

Du kan også forsøge dig med et par vild flotte sokker. Du behøver ikke holde dig til de sorte ankelstrømper, men giv den for eksempel hele armen med et par smukke Antipast strømper fra det japanske high-end brand. Du behøver ikke kører Benny fra Olsen Banden når du vælger statement strømper. Et elegant look kan opnås med det helt rigtige mærke.