Gør garderoben sommerklar

Snart kommer det varmere vejr, og det er dermed blevet tid til en opgradering af garderoben og dine accessoires. Der er nemlig ikke noget mere oplagt end at bruge årstidernes skifte til at få gået skabe og skuffer igennem. Her skal du jo alligevel skubbe de tykke trøjer ind bagerst og i stedet hente t-shirts og lette sommerkjoler frem – og hvorfor ikke lige tjekke tøjet ud, mens du alligevel har ved det?

Når du roder op i dit skab, kan du stille dig selv spørgsmålene: Bruger jeg det, som jeg har? Er der noget, jeg mangler? Er der noget, jeg godt kunne tænke mig? Og derefter er det bare med at komme afsted på shopping.

Skab en god overgangsmode

Vejret kan godt være ret ustabilt i forårsmånederne, og derfor kræver det stadig et par varme lag i garderoben. Heldigvis kan du rimelig nemt skabe en god blanding af vinter- og sommermode. For eksempel kan du allerede begynde at bruge en af de fine sommerkjoler, hvis du tager en striktrøje udenover.

Det kan både være en af sommerkjolerne med mønster, eller det kan være en ensfarvet. Hvis der er mønster i kjolen, matcher det ekstra godt, hvis en farve fra kjole går igen i striktrøjen. Looket ser let og forårsagtigt ud. Og skulle solen skinne lidt mere end forventet, kan du altid smide striktrøjen.

Sommeren er fuld af farver

Når sommersolen rigtig slår igennem, er det i gang med farverne. Der er ikke noget varmere end at være lukket inde bag noget sort tøj på en solrig dag. Byd farverne indenfor i din garderobe. Er du stadig lidt tilbageholdende, kan pastelfarverne være en god begyndelse. Ud over at pastelfarver er på højeste mode netop nu, og butikkerne derfor bugner af de fineste sager, så er pastelfarver også en god blid indgang ind i farvernes verden.

Under sommersolen er det som om, at alle farver står klarer, og hvorfor ikke blende fint ind i en lysende verden med farverigt tøj. Du kan altid starte ud med bare at have en t-shirt i farve på, og hvem ved? Måske ender du en dag med at køre én farve igennem i et helt outfit.

Top looket med de fineste accessoires

Alting bliver finere med pynt. Når du klæder dig på, fungerer accessoires som krymmel på toppen. Hos https://www.designerure.dk/ kan du finde de fineste ure og smykker, der vil pynte på dit sommerlook. Et armbåndsur er i dag blevet et meget anvendt smykke og det er kun forståeligt, for det pifter både hverdags- og festlooket op.

I dag kommer mange ure i dag med udskiftelige remme, og du kan dermed skifte remmen ud alt efter hvilken lejlighed, som uret skal bruges til. Ved at bruge et ur som accessoires, har du dermed et accessoires, som hurtigt og nemt kan skifte udseende og udtryk alt efter dit outfit. Når du benytter dig af smykker og ure skaber du en helhed i dit look, og du bliver klar til at komme ud og erobre sommerens fester.