Forkæl dig selv med en ægte pelsjakke

pelsjakke

Trænger du til en smule selvforkælelse, eller skal der en ny vinterjakke til for at komme igennem den kommende vintersæson? Det kan ordnes på ingen tid med en ægte pels jakke fra NATURES Collection. NATURES Collection arbejder med 100% ægte pels af forskellig slags, så du er sikret en pelsjakke af tårnhøj kvalitet. Derudover så kan du være sikker på at holde varmen med en jakke fra NATURES Collection, fordi pelsen er dejlig varm. Her kan du læse meget mere om alle de naturlige egenskaber ved ægte pels, som du kan nyde godt af med en pelsjakke fra NATURES Collection.

Hvilke materialer arbejder NATURES Collection med?

NATURES Collection arbejder med stort set alle typer pels og skind, da der er så mange fantastiske fordele ved naturens materialer. De udvælger materialerne med stor omhu, så materialet passer til formålet. Det gør sig også gældende for de pelsede jakker. I blandt NATURES Collections udvalg af lækre jakker finder du pelstyper såsom ægte lammeskindspels fra New Zealand og Tibet, certificeret kaninpels fra Sydeuropa, Vaskebjørnspels fra USA, rævepels fra Finland og certificeret minkpels fra Danmark. Hver en type pels har noget helt særligt at byde på, så det anbefales, at du sætter dig godt ind i, hvilken pelstype, der kan leve op til alle dine forventninger og mere til.

Alle pelstyperne har det tilfælles, at de er 100% naturlige, ultrabløde og dejlig varme. Derfor bliver du mere end imponeret over din nye pelsjakke uanset, hvilken type pels din jakke er lavet af.

Ægte pelssjakker til enhver smag

På NATURES Collections hjemmeside finder du et bredt udvalg af pelsjakker. NATURES Collection går ind for nordisk design, rene linjer og en naturlig, eksklusiv udstråling, og det kan du se frem til, når du køber din spritnye pelsjakke derfra.

Er du til en lang klassisk frakke med bindebælte eller fine trykknapper, så er du kommet til det rette sted. NATURES Collection har et bredt udvalg af denne type jakke. Du kan også finde korte pelsjakker med et mere løst eller oversized fit, som virkelig kan sætte prikken over i’et på ethvert outfit. Du må heller ikke gå glip af de praktiske og pæne parkajakker, som er direkte uundværlige i en bæredygtig garderobe.

 Vær sikker på at holde varmen

Det gode ved ægte pels er, at det er et fantastisk varmt og blødt materiale. Det skyldes, at pelsen har tilpasset sig naturens omskiftelige klima over tid, hvilket har gjort materialet varmeregulerende. Det betyder, at det har en naturlig opvarmende effekt, når det er koldt. Du kan derfor stole på, at du med en ægte pelsjakke fra NATURES Collection kan nyde naturen udendørs på trods af vind og dårligt vejr! Det fortjener alle. Dertil, så er pelsen så blød, at det føles som at få et kram, der varer ved, når du har jakken på.

Der er mange gode grunde til at gå på opdagelse efter din næste pelsjakke hos NATURES Collection. Det vil du bestemt ikke fortryde, hvis du er fan af varme og bløde materialer af tårnhøj kvalitet.