Støbejerns tekander holder varmen, stilen og teen perfekt

Støbejern er en genial løsning til køkkenet og køkkenbordet. Udover at jernet holder på varmen langt bedre end aluminium eller plastik, vil det også har en skøn æstetiske kvalitet, som vil kunne beklæde din bolig rigtig fint.

Støbejern kan fås i et hav af forskellige former og med forskellige æstetiske udtryk.

Du bør derfor tage dig lidt tid, før du beslutter dig på, hvilken type du gerne vil vælge.

Vi drikker og spiser med øjnene

Når vi sætter os til bords og hælder teen op i koppen, er nydelsen allerede begyndt. Når vi indtræder på restauranten, er vi allerede begyndt at smage maden.

Ligesom at gryderetten smager helt anderledes om lejrbålet. Eller ligesom at en picnic ikke helt har samme madkvaliteter, hvis den nydes på sofaen i lejligheden, er der også noget med smagen af teen, fra den stilles på bordet.

Vi mennesker spiser med vores øjne. Det er en kvalitet, vi fik fra naturens side for flere årtusinder siden. For at kunne kende forskel på mad og giftige bær udviklede vi en genkendelsesmekanik i hjernen. Faktisk kan det have præget måden, vi ser farver på.

Grøn er f.eks. sjældent noget, vi kan sætte tænderne i. Det har vi lært ved at prøve os frem som art. Derfor giver det faktisk mening når børn og vokse siger, ej det ser giftigt ud. Det har vi lært gennem evolution.

Derfor har vi også lært, at noget der ser lækkert ud på tallerkenen eller i glasset formentlig også er det.

Derfor skal man investere i støbejern til tekanden. Fordi du allerede ved synes af kanden forbinder den skønne smag med kanden. Det giver en rar fornemmelse ned gennem hele kroppen.

Praktisk og æstetisk?

Støbejernet kan lidt af det hele. Den er æstetisk, hvilket ikke kræver meget forklaring. Det rustikke og rå udtryk, som jernet har, skal man være iskold i blodet for ikke at blive begejstret over.

Derudover er det virkelig praktisk. Jernet kan holde på varme langt bedre end andre metaller. Derfor foretrækker professionelle som hjemmekokkene at bruge støbejern. Det er f.eks. genialt, når der skal steges bøffer, hvor panden skal op på utrolig høje grader.

Med te-drikning kommer jernet naturligvis også på høje grader. Kogende vand er omkring 100 grader varmt. Denne varme vil støbejernet kunne holder i meget længere tid end din aluminiums- eller plastikkande

Den perfekte gaveide – til dig selv

Op til jul, fødselsdag eller kollegaen jubilæum er det genialt med en støbejernskande. Så slipper du også for at bare give en flaske vindeller andet alkohol. Du giver faktisk noget, som modtageren kan blive rigtig glad for på lang sigt. Du giver ikke bare en flaske et eller andet, som kan nydes på en special lejlighed.

Er personen ikke den største tedrikker, kan den naturligvis også bruges til at have kaffe i sig. Den kan også bruges i indretningen, da den æstetiske kvalitet er høj.

Det er op til modtageren at bestemme. Hvis du vil diktere det, må du købe en hjem til din egen husstand.