Ingen grund til at betale i dyre domme for én bil

Det kan selvfølgelig sagtens lade sig gøre at leve et liv uden bil, men de fleste synes nok, at det gør tilværelsen en del lettere at have en bil. Man kan dog godt bildes ind, at hvis man skal have en bil, er man nødt til at købe den. Der tages der fejl.

Sæsonleasingens fordelagtighed

Du er på ingen måde nødsaget til at købe din bil. Du har i stedet mulighed for at lease den. Ved at lease skal du betale et mindre beløb om måneden for registreringsafgift og værditab, men du er ikke bundet til bilen for evigt. Det koster dig mindre end at købe, og der hører mindre ansvar med. Du kan for eksempel lease en bil hos perb cars. Læs mere om perb cars her. Hvis du drømmer om en cabriolet, men ikke finder den passende til vinteren, hvor det blot vil være unødvendigt med muligheden for at åbne taget, er der en optimal løsning: du kan sæsonlease din bil. Ved sæsonleasing leaser du en bil til sommerhalvåret og en anden til vinterhalvåret. Dermed får du mulighed for at køre med vind i håret om sommeren og samtidig at kunne sidde varmt og trygt i din stationcar om vinteren. Desuden betaler du ikke for vægtafgift og værditab for begge biler hele året. Du betaler det for sommerbilen om sommeren og for vinterbilen om vinteren.

Udregn dit kørselsbehov korrekt

Når du leaser en bil eller flere, skal du i samarbejde med leasingfirmaet udregne et estimat for, hvor stort et kørselsbehov du har. Dette gøres for, at du betaler det rette værditab hver måned. Hvis udregningen er helt forkert, kan du ende med at stå med en kæmpe ekstraregning til sidst. Derfor er det vigtigt, at du husker at være realistisk fra starten.