Oplevelser til enhver smag: 7 ting du kan lave med dine nærmeste i London

Har hverdagens strabadser indhentet dig og trænger du til at trække stikket? Så kunne en forlænget weekend i London være en oplagt mulighed for at koble af, da byen byder på oplevelser for både børn og voksne. Oftest kan flybilletter til london fås billigt og der findes hoteller til enhver smag og pris, om du er til luksushoteller eller et børnevenligt hotel. I London er der rig mulighed for at opleve kulturen, her kommer der 7 oplevelser du kan dele med dine medrejsende.

Rig på kultur

Har du taget kæresten eller veninden med under armen, kan afternoon tea, efterfuldt af en musical i en af Londons fine teatre være en oplagt mulighed for at opleve lidt af kulturen, hvor man trækker i det fine tøj og udforsker hvordan man i ældre tid brugte sin aften i fint selvskab.

Er I mere til at shoppe amok og drikke øl på pubs, er Oxford Street det helt rigtige sted, hvor I finder butikker side om side Oxford Street og dens sidegader gemmer på flere tusinde butikker med alt fra mærkevarer til butikker med lokale råvarer. Efter en lang dag med shopping kan en øl være tiltrængt, her er en guidet pubcrawl med ølsmagning på 4 pubs en god mulighed for at smage de lokale øl.

Oplevelser for dig med børn

London byder også på masser af oplevelser til dig med børn. På Regent Street, finder du den verdenskendte legetøjsbutik Hamleys, der rummer 7 etager fyldt med legetøj til enhver barns drøm. Efterfølgende kan I tage i London zoo, hvor I kan opleve parkens mange tusinde dyr. De dyr I ikke kan finde i parken, kan opleves på et af byens mange museer, hvor I kan gå på opdagelse i hvordan dyrene levede for millioner af år siden.