Brug en dag i Odense med veninderne

I Odense er der masser af muligheder for at hygge sig med veninderne. Du kan tage en tur rundt i byen, shoppe, spise, drikke og meget mere. Odense er en hyggelig by, der er perfekt til en dag med veninderne. Her er nogle forslag til, hvad I kan lave i Odense:

Spis morgenmad på Café Fyrtøjet

Café Fyrtøjet er en hyggelig café i hjertet af Odense. Her kan I nyde en lækker morgenmad med hinanden. Caféen har et stort udvalg af lækre morgenmadsretter, så I kan finde noget for enhver smag. Deres morgenmadsservering er også kendt for at være meget velegnet til kostbevidste mennesker. Det vil altså sige, at der er fokus på næringsrige råvarer af høj kvalitet. I kan smage det hele i byens bedste morgenmad.

Gå en tur i Odense Zoo

Odense Zoo er en af Danmarks mest populære attraktioner. I Odense Zoo kan I se mange spændende dyr fra hele verden. Zoo’en har også en hyggelig café, hvor I kan få en kop kaffe og en bolle. Så har I ungerne med, har de også mulighed for at lege i den store legeplads i Zoo’en. Det er altså sjov og underholdning for alle aldre.

Besøg H.C. Andersens Hus

H.C. Andersens Hus er et must-see, når man er i Odense. Her kan I lære alt om H.C. Andersens liv og værker. I H.C. Andersens Hus kan I også se en spændende udstilling om H.C. Andersens eventyr. Det gode ved denne udstilling er, at I ikke skal stå i kø. Det er derfor en god måde at slippe for køerne på.

Hvor kan man lære mere om byen?

Odense er en hyggelig by, der er fyldt med spændende ting at opleve. Du kan finde masser af inspiration til, hvad I kan lave i Odense online, på eksempelvis, Odense-netavis.dk, eller se mere her.