Forkæl dig selv med en lille get-away

Det kan lyde unødvendigt og skørt, at du skal huske at forkæle dig selv en gang imellem, men i virkeligheden er det faktisk vigtigt. Det er nemlig på den måde, du lader op og får ny energi. Det er sådan, du får en chance for at stoppe lidt op.

Du kan f.eks. forkæle dig selv med en lille tur væk til et hyggeligt sted.

Find et sted der giver dig god energi

Når du vælger at planlægge en lille get-away, kan du tage mange forskellige steder hen. Du kan tage en weekend i sommerhus, tage et par dage i spa, rejse til en europæisk hovedstad i en forlænget weekend el.lign. Der er mange muligheder, så det handler i virkeligheden om at vælge det, der føles mest afslappende og lækkert for dig. Hvor forestiller du dig, at du bedst kommer til at nyde dine fridage?

Lån penge til finansiering af din tur

Du kan ikke nødvendigvis styre, hvornår du trænger til at trække stikket. Derfor er det heller ikke sikkert, at du nogle penge liggende, som du kan bruge til sådan en tur. Hvis du alligevel gerne vil en tur væk, kan du låne penge på kviklanet.dk, indtil du kan betale tilbage igen. Det kræver naturligvis, at du har overblik over din økonomiske situation, så du er sikker på, at du kan betale tilbage igen. Når du sammenligner lån, skal du f.eks. kigge efter årlige omkostninger i procent.

Hold fri når du holder fri

Når du endelig tager på sådan en tur, skal du forsøge at nyde det og ikke lade dig forstyrre. Du skal altså holde fri, når du holder fri. Det vil sige, at du ikke skal bruge tid på at besvare mails eller arbejdsrelaterede opkald. I hvert fald gør det det nemmere for dig at suge ny energi og overskud.