Makeup uden allergener

Er du træt af at få allergiske reaktioner, når du lægger makeup? Det er fuldt ud forståeligt! Der er ikke noget værre end at have brugt tid på at lægge en utrolig flot makeup – om det er et enkelt look eller et vildere – og så begynder det at klø i hele ansigtet, mens der dukker røde plamager op. Har du oplevet dette eller vil du gerne undgå at dette nogensinde sker for dig, så er det på tide at finde makeup, der er allergivenligt. Her kommer en lille guide til makeupmærker, som har allergivenlige produkter, så du har en ide om, hvilke mærker du kan kigge efter.

Nilens Jords produkter er lavet uden parabener, æsteriske olie og parfume. Nilens Jord har alle de makeupprodukter, du har brug for – helt uden allergener. De har primer, foundation i forskellige varianter, concealer, pudder, blush, bronzer, highlighter, øjenbrynsblyanter, øjenbrynsgel, eyeprimer, øjenskygge, eyeliner, mascara, læbeskift og lipgloss. De forskellige produkter kommer i forskellige farver, så du kommer ikke til at mangle produkter til dine allergivenlige makeuplooks. Du kan derfor nemt lave alt fra minimalistiske til ultra vilde makeuplooks med Nilens Jord.

Sandstone har også flere produkter, som er allergivenlige. De har både face- og eyeprimer, foundation – både pudder og flydende, øjenskygge, lipgloss og en contourpallette. De har derfor flere produkter i flere farver, som du kan bruge uden at bekymre dig om allergiske reaktioner.

Miild har ligesom Nilens Jord de fleste produkter til at lave et full-face makeuplook. De har foundation, concealer, pudder, bronzer, blush, highlighter, øjenskygge, mascara, eyeliner og øjenbrynsblyanter. Du kan derfor også lave mange forskellige makeuplooks med makeup fra Miild – igen uden at bekymre dig om allergier.

GOSH Copenhagen har også nogle produkter, der er allergivenlige. De har primer, foundation, pudder, eyeliner og mascara. Du kan derfor godt få nogle produkter fra GOSH, der er allergivenlige, men vil du have et fuldt, vildt makeuplook, må du tilføje produkter fra de andre mærker.

De allergivenlige produkter fra disse fire brands kan fås ved NulAllergi. NulAllergi sælger kun produkter, der er frie for allergener, så du er sikret ikke at få allergiske reaktioner ved køb af deres produkter.