Hvad kan en Gigalaser?

En Gigalaser er en meget avanceret maskine. Faktisk er det en af de mest terapeutiske lasere på markedet. Derfor er det selvfølgelig også en laser, der kan tjene mange formål. Blandt andet kan den bruges til både heling af huden, sårheling, smertelindring og fertilitetsbehandling.

Det er dog ikke mange steder i Danmark, hvor man kan få behandling med Gigalaser. Har du et ønske om dette, vil du derfor være begrænset til få klinikker. Det ændrer dog ikke på, at du har mulighed for at blive behandlet med Gigalaser, hvis du mener, at det giver mening for dig.

Hvordan foregår behandling med Gigalaser?

Som navnet også antyder, er en Gigalaser en meget stor laser. På kort tid giver den dig derfor en stor dosis laserstråler. Det fører flere fordele med sig, herunder at behandlingen ikke er tidskrævende. Samtidig sikrer det også, at du får en meget effektiv behandling.

Skærmen på laseren er inddelt i tre store sektioner. Det er en særlig fordel, da den dermed kan justeres individuelt efter behov og formål. Som følge af dette, er det muligt at tilpasse den til behandling af f.eks. et knæ, skulder eller ansigt.

Også forsynet med rødt lys og blåt/violet lys

En Gigalaser er ikke blot udstyret med laserdioder til behandling i dybden. Den er nemlig også forsynet med både rødt lys og blåt/violet lys. Det røde lys bruges til at stimulere mikrocirkulationen i hudoverfladen, mens det blå/violette lys virker bakteriehæmmende på hudoverfladen.

Det betyder, at man med en Gigalaser får en særdeles kraftfuld behandling. Samtidig er man sikret, at man får stimuleret flere af kroppens funktioner én gang. Netop derfor kan man vide sig sikker på at få en effektiv behandling. Hvad ligeledes anses som en fordel af de fleste er, at det ikke er specielt krævende.

Overvej at starte med en konsultation

Det lyder måske tiltalende med en terapeutisk laserbehandling. Alligevel er det vigtigt, at du ikke blot kaster dig hovedkulds ud i det. Derimod rådes du til at starte med at få en konsultation. Dermed kan du nemlig sikre, at det er en behandling, der rent faktisk vil gavne dig.

Til trods for, at det er en behandling, der har effekt på flere punkter, er det ikke for alle. Inden du giver dig i kast med det, bør du derfor sikre, at behandling med en Gigalaser faktisk er det rette for dig. Det kan nemlig ikke garanteres, at det er tilfældet.