Få den perfekte frisure

For mange kvinder er håret en vigtig del af skønhedsrutinen om morgenen, for at se præsentabel ud om det er arbejde eller fest man skal til. Der findes mange måder hvorpå man kan style sit hår på og man kan lave tusindvis af forskellige frisurer med de rette redskaber. Med en Airstyler kan man skabe mange forskellige frisurer, lige fra en enkel voluminøs krølle til en mere ’blowout’ lignende frisure. Derfor kan det være værd at overveje at investere i en god kvalitets airstyler.

Find den rigtige for dig

Først og fremmest skal du vælge den airstyler, der passer bedst til din hårtype. Hvis du har tykt hår, vil du måske have brug for en smule større airstyler som også har en højere varmeindstilling, mens en airstyler med en lavere varmeindstilling vil være bedre til det finere og mere tynde hår. Det er også vælge efter hvordan tætheden på børsten. Når du har valgt den rette for dig, er det vigtigt at bruge den rigtigt, så du passer på dit hår og samtidig opnår dit ønskede resultat. Før du begynder at style dit hår, kan det være en god idé at have håret renset og tørt. Du kan med fordel også anvende et beskyttende hårprodukt, så du beskytter dit hår imod at blive skadet af varmen.

Opnå det bedste resultat

For at opnå den bedste effekt af en airstyler, bør du starte med rødderne og arbejde dig nedad, således du får hele håret med. Du kan eksperimentere med børsten og skabe forskellige frisurer, og justere varmen efter behov. Når du er færdig med at style håret, kan du slutte af med at bruge en hårlak så du kan være sikker på at dit hår sidder lige i skabet hele dagen! En airstyler er altså et uundværligt stylingredskab i enhver kvindes hjem!