Hvorfor vælge allergivenligt hudpleje?

Har man ikke allergier kan man nok ikke se de store grunde til at vælge allergivenlige produkter. Der er dog nogle gode grunde til alligevel at vælge allergivenligt hudpleje.

Huden er din krops største organ, og den absorberer rigtig meget af det, den kommer i kontakt med – og den kommer i kontakt med meget i løbet af en dag. Det vil sige, at den hudpleje du bruger i både ansigtet og på kroppen bliver absorberet af huden. Indeholder dine hudplejeprodukter en masse kemikalier, bliver disse absorberet af din hud, hvilket kan give dig allergiske reaktioner. Selvom du ikke har allergier over for nogle af disse kemikalier nu, så kan du udvikle dem med tiden.

Det kan derfor være en rigtig god ide allerede nu at købe allergivenlig hudpleje. Hudpleje er jo lavet præcis med det formål, at huden skal absorbere det. Jo færre kemikalier der er i din hudpleje, jo færre kemikalier absorberer din hud, hvilket mindsker risikoen for at udvikle allergi.

Så er det selvfølgelig vigtigt at sige, at du sagtens kan få hudplejeprodukter i høj kvalitet, selvom de er er allergifrie. Allergivenligt betyder bestemt ikke lavere kvalitet! Der findes faktisk populære hudplejebrands, der er allergivenlige, som mange bare køber fordi de har fantastiske produkter og ikke, fordi det mindsker risikoen for allergi. Det er de færreste, der tænker over allergivenlige produkter, når de ikke selv døjer med allergi.

IVY AÏA er blandt andet et brand, der er allergivenligt. De fleste kender mærket for deres lækre cremer, eyelash growth serum og renseprodukter. IVY AÏA er et rigtig godt eksempel på et hudplejebrand, som mange ikke tænker over er allergivenligt. Brandet har alt til din hudpleje; ansigtsrens, scrub, ansigtsserum, ansigtscreme, ansigtsmasker, kropscreme, kropssæbe – you name it. Udover at produkterne er i høj kvalitet og allergivenlige, så kan du ovenikøbet købe dem til en overkommelig pris! Hvert produkt koster under 100 kroner, hvilket er meget mere overkommeligt for de fleste mennesker, hvis man skal have en hel hudplejeserie.