Genvejen til fyldige og naturlige læber

Ligesom med alt andet på kroppen, mister læberne også sin fylde i takt med, at du bliver ældre. Dette er en helt naturlig og uundgåelig proces, men savner du også fyldige og naturlige læber, så læs med her…

I denne artikel vil vi kort gennemgå mulighederne for at opnå fyldige og naturlige læber med filler, som er meget mere udbredt – og ikke nær så farligt som, du sikkert går og tror. 

Hvad er filler?

Aldring kan for mange være en kæmpe kilde til frustration. Det kan være en bizar ting at se sin krop ændre sig gradvis, og læberne er ikke en undtagelse. I takt med, at du bliver ældre mindskes dannelsen af kollagen og elastin, der sørger for, at din hud og læber synes bløde og spændstige. Faktisk falder produktionen af kollagen allerede betydeligt fra, vi er omkring 25 år. Derudover vil kvinder i overgangsalderen opleve en stor reduktion i kollagenniveauet i takt med det faldende østrogenniveau. Heldigvis findes der måder, hvorpå du kan bibeholde dine læbers form, men lip fillers er også til dig, der altid har drømt om fyldigere læber. Filler er et produkt, der især bliver brugt til at skabe eller genskabe volumen i ansigtet herunder læberne. De fleste kosmetiske klinikker bruger filler med hyaluronsyre, der er et stof, der allerede findes i din hud og på naturlig vis nedbrydes over tid. Fordelen ved hyaluronsyre er, at det giver fugt og fylde til huden på en naturlig måde. Derfor er filler helt ufarligt og kan højest forårsage rødme og en lille hævelse, hvilket er helt almindeligt. 

En skræddersyet behandling

Hvis du henvender dig til en kosmetisk klinik, kan du få professionel vejledning, der imødekommer lige netop dine behov og forventninger til hvilken som helst behandling. Dog skal du være opmærksom på, at du ved hovedparten af kosmetiske behandlinger skal til en forundersøgelse eller en konsultation inden din behandling med en efterfølgende betænkningstid på 48 timer, der er lovpligtig for udførelse af kosmetiske behandlinger. På den måde kan du nå at gøre op med dig selv, om det er det rette for dig. De fleste skønhedsklinikker stræber efter et naturligt resultat. Du kan derfor godt risikere at blive afvist eller rådet til noget andet, hvis du har urealistiske forventninger og ønsker til det færdige resultat – men det er mest af alt for at afholde folk fra usunde skønhedsidealer. Desuden bliver alle undersøgelser foretaget af faguddannet personale, som er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket sikrer, at du altid er i gode hænder!