Sådan kan du og din partner sammen forbedre jeres intime forhold

mand og kvinde

Der kan være mange grunde til, at jeres sexliv ikke altid er lige så tilfredsstillende som det måske kunne have været. Det kan være svært at snakke med sin partner om, hvis man har et problem med det der foregår inde i soveværelset. Det er vigtigt at I får snakket om diverse problematikker I hver især kunne stå inde med. Dette kan man sagtens gøre, uden at den anden part bliver såret.

De bedste produkter inden for voksenlegetøj

Uanset om I mangler udstyr som skal hjælpe jer med at gennemføre et samleje, om I bare ønsker at spice det hele lidt op eller om du alene mangler noget udstyr, kan I her finde de bedste produkter. Her kan du blandt andet også finde en guide til nogle af de bedste penispumper, der findes på markedet. Du får både en beskrivelse af prisen, funktionen og kvaliteten af produktet.

Voksenlegetøj kan gøre underværker for dig og din partner

Det er ikke kun manden der kan have gavn af udstyr som en penispumpe. Det kan kvinden også. Sammen kan den give jer det fantastiske sexliv I drømmer om. Den får mandens penis til at blive større ved at danne et vakuum, som samtidig gør at den bliver meget mere følsom under samleje. Dette har derfor stor gavn for både manden og kvinden i et samleje.

Selvom det kunne være rart at udstyret kunne hjælpe dig med at blive større permanent, er dette desværre ikke tilfældet. En pumpe kan kun hjælpe dig med en større og mere følsom penis, midlertidigt. Udstyret kan heller ikke få den til at blive permanent større, selvom I bruger den over en længere periode. Her er det vigtigt at acceptere størrelsen på ens krop og fokusere på, at man er god nok som man er.

Dette skal du være obs på, inden du køber

Først og fremmest skal I overveje, hvilken slags I har brug for. Dernæst er det yderst vigtigt, at I finder en model i den helt rigtige størrelse. Der findes flere forskellige typer, som fungerer på hver sin måde. Der findes fx håndgrebspumpen, The Squeeze Ball, vandpumpen og så den elektriske. The Squeeze Ball er den, som er mest populær på markedet. Den elektroniske variant klarer det hårde arbejde for dig. Til gengæld er det også den dyreste slags pumpe der findes på markedet.

Hvis du bruger pumpen rigtigt og den samtidig er købt i en størrelse, som passer til dig, gør det ikke ondt på manden at bruge den. Hvis det pludseligt gør ondt at bruge den, bør I stoppe med brugen af den øjeblikkelig. Dette betyder nemlig, at der er noget som ikke fungerer som det skal og I bør derfor, først og fremmest, overveje om den er købt i den rette størrelse og om den er påsat korrekt.