Er din veninde single på valentinsdag?

Er din veninde single, og ved du, at hun frygter valentinsdag? Valentinsdag kan være en svær dag for singler. På denne dag viser alle nemlig i stor stil, hvor glade de er for deres partner. Det kan føles ensomt, når man ikke er i et forhold. Vil du gerne glæde din veninde på valentinsdag? Så bør du læse med videre her.

Send hende blomster

Først og fremmest kan du vælge at købe valentinsblomster til din veninde. Det er noget, som vil sætte et smil på hendes læber. Hun vil helt sikkert blive glad for, at du har tænkt på hende. Du kan vælge selv at tage forbi med en buket blomster til hende, eller du kan få sendt blomsterne til hendes dør. Det er op til dig.

Brug et par timer sammen med din veninde

Hvis du har mulighed for det, kan du besøge din veninde i et par timer. Det kan være til en god kop kaffe hjemme hos en af jer, eller du kan invitere hende på en frokost eller en kop kaffe ude i byen. Skal du ikke selv fejre valentinsdag med din partner, kan du ydermere holde en hyggeaften med en god film sammen med din veninde.

Skriv et sødt kort til hende og køb lækker chokolade

En anden mulighed er, at du skriver et sødt kort til hende, som hun først må åbne valentinsdag. Du kan ligeledes købe noget lækkert chokolade, som hun kan hygge sig med om aftenen. Dette kan hjælpe din veninde med at komme godt gennem valentinsdag.